Blog

5 redenen om naar een festival te gaan met Party Tours

avatar

Robin

20-04-2024

Ken je dat, het is 23.00 uur, Jayda G heeft net haar sluitset gedraaid en vervolgens sta je uren in de rij met de hele mensenmassa van het festival voor dat ene pontje of die ene pendelbus terug naar het station. Kostbare after-uren die verloren gaan? Die doodse stilte zonder de muziek? Nee.. gelukkig kennen wij dat niet. Party Tours zet je af voor de deur - en haalt je daar ook weer op - zodat er geen moment van jullie dag verloren gaat. 

Ken je dat, het is 23.00 uur, Jayda G heeft net haar sluitset gedraaid en vervolgens sta je uren in de rij met de hele mensenmassa van het festival voor dat ene pontje of die ene pendelbus terug naar het station. Kostbare after-uren die verloren gaan? Die doodse stilte zonder de muziek? Nee.. gelukkig kennen wij dat niet. Party Tours zet je af voor de deur – en haalt je daar ook weer op – zodat er geen moment van jullie dag verloren gaat. 

 

Nu kunnen wij natuurlijk nog talloos andere redenen bedenken waarom het zo’n veel beter idee is om met Party Tours te reizen, maar we sommen hier de vijf grootste redenen even voor je op: 

  1. Verbazingwekkend voordelig

Meer geld voor bier! Een gemiddeld treinkaartje kost ongeveer € 12,80, dus met een retourtje inclusief (pendel)bus ben je al gauw ​​€ 30,- kwijt. Best duur voor zo’n ongezellige trein als je het ons vraagt. Het zal je dan ook verbazen hoe voordelig het is om met Party Tours te reizen. Wij rijden al voor € 14,99, en dan wordt je nog voor de deur afgezet en opgehaald ook ;). 

 

Daarnaast zijn wij ook nog eens de goedkoopste in Nederland – en dat is een pinky promise. Is het ergens anders goedkoper? Dan krijg jij een gratis busticket naar keuze. 

  1. Geen gedoe met openbaar vervoer of steen-papier-schaar voor een BOB 

Ja eerlijk is eerlijk, het is gewoon net lullig als iemand in de groep zich moet opofferen om te bobben. Dit wil je eigenlijk voor niemand. Daarnaast sta je al opgepropt genoeg voor de stage, dus om je nou ook met z’n 5e in een auto te proppen.. is wat ruimte in de bus ook niet zo verkeerd. 

 

En dan die trein. Overstappen staat zeker niet bovenaan op jullie wishlist? Bij ons ook niet, daarom rijden wij altijd gewoon rechtstreeks naar het festivalterrein, zonder meerdere opstapplekken. Lekker snel op je doel af, en ook weer terug. Wij snappen dat organiseren en plannen niet jouw sterkste vaardigheden zijn aan het einde van een festival dag, daarom nemen wij jullie zorg uit handen en regelen dat alles soepeltjes verloopt met jullie vervoer. Van duidelijke info vooraf, een aanspreekpunt in de bus en een duidelijk afgesproken locatie van de bus bij de terugreis. Lekker easy, daar houden wij van.

 

En terwijl andere op de terugweg uren in de rij staan voor overvolle pendelbussen, stap jij gewoon lekker het busje in alsof er niks aan de hand is. Muziek aan, en gaan!

  1. Ain’t no stopping the party 

Dit feest heb jij waarschijnlijk al weken dik omsingeld met een gele marker in jouw agenda. Mag het niet vroeg genoeg beginnen? Trommel al jouw vrienden bij elkaar, want de pre-party begint al in de bus. De perfecte sfeer-starter! Een bijkomend voordeel is dat je niet eens doorhebt dat je ondertussen aan het reizen bent, dus je kunt rollend van de pre-party naar de party en weer terug naar de after. Eerder beginnen dus en nog even langer doorgaan! Jullie zullen niet de eerste zijn die zeggen dat de busreis misschien wel het gezelligste gedeelte van de dag was ;).

  1. Al jouw vrienden bij elkaar, van het begin tot het eind 

Wat maakt nou eigenlijk altijd een feest? Juist, jouw gezelschap. Door samen te reizen via Party Tours heb jij al jouw vrienden bij elkaar, van begin tot eind. En mocht je ze nou even kwijt raken in de menigte van de Alpha – wie kent dat nou niet? – weet je dat je ze straks toch weer ziet bij de bus. Wij gaan samen uit, samen thuis! 

  1. Een bar vol met drankjes en een bus vol muziek

Zet jij maar eens jouw favoriete setje aan op de speakers in de trein. Misschien kun je er een paar minuten van genieten voordat je boze blikken krijgt of er een conducteur naast je staat te fronsen. Hier hoef je bij ons niet bang voor te zijn, iedere bus heeft een goede muziekinstallatie paraat om alvast goed in de festivalsferen te komen. Eigen muziekboxjes zijn ook toegestaan, deze kun je gewoon in de bus laten liggen voor op de terugweg. Weer zo’n pluspunt. 

 

Een ander pluspunt (ja nog een) is dat je bij ons in de bus de koelkast kunt vullen met al jullie favoriete drankjes. Dus met je ziel onder je arm dat lauwe bier opdrinken in de trein is gelukkig verleden tijd. Als een van de weinigen hoef je bij ons geen verplichte consumptie af te nemen en kun je meenemen waar je zelf zin in hebt, van bier tot aan mixdrankjes. Maar dan wel gewoon lekker koud! Daarnaast hebben wij na afloop voor iedereen altijd een flesje water klaar staan, thank us later. Dus, muziek: check, koude drank: check. Let’s go!

 

Alles samenvattend maak je het gewoon heel comfortabel voor jezelf (en jouw vrienden) om te reizen met Party Tours. Ten eerste hoef je niet bedrukt in een trein te staan of in een auto te zitten, maar heb je een heerlijke comfortabele stoel onder jouw kont. Daarnaast heb je de mogelijkheid om wat chille dingen achter te laten in de bus voor op de terugweg, zonder dat je daar op het festival mee hoeft te zeulen (of het met z’n zevenen in één locker probeert te proppen). Check hier onze meeneem tips om jouw busreis nóg comfortabeler te maken. Maar de belangrijkste reden: het is gewoon het aller gezelligst en jij trapt jullie dag alvast met een knaller af! Check hier onze busreizen.