Organiseer je eigen Festival Busreis!

Heb jij een grote vriendengroep? Twijfel dan niet en vraag een eigen festival busreis aan. Deze mag je geheel volgens jouw eigen wensen samenstellen.

 

Kies je eigen route.

Waar je wilt vertrekken en bij de terugreis afgezet wilt worden, dat is geheel aan jou. Je kan hierbij tot wel 5 afzetplaatsen uitkiezen, zo hebben jullie ’s avonds geen gedoe om het laatste stukje naar huis te komen.

 

Geen vervelende administratie.

Bij het organiseren van een busreis komen veel dingen kijken. Onderdeel daarvan is het bijhouden van aanmeldingen, en dat is een hele klus. Je krijgt van ons een App waarmee je al jouw aanmeldingen kan bijhouden.

 

Financieel onafhankelijk.

Een busreis organiseren betekend ook een stukje financiële verantwoordelijkheid. Zo moet het busbedrijf betaald worden en ben jij normaliter als boeker aansprakelijk. Wij nemen deze aansprakelijkheid van je over, het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een volle bus.

Een hele dikke beloning.

Voor het organiseren van de festival busreis krijg je een (hele dikke) vergoeding. Je hebt hierbij meerdere mogelijkheden: een festivalticket, muntjes of cash. Hierin mag je geheel zelf besluiten wat je wilt.

 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

Hoe vervelend is het als je bus vol zit en er willen nog mensen mee. Door onze velen contacten kunnen wij veel verschillende soorten touringcars gebruiken. Zo kan je net die extra vrienden meenemen!

 

Combineren.

Zelf organiseren betekend jouw eigen bus, maar soms kan het voorkomen dat je de bus niet vol krijgt. Ervaring leert dat wij jouw bus dan vaak kunnen combineren met een van onze andere reizen.

Waar wacht je nog op? Vraag je eigen Festival busreis aan!

   

  Je kan ook een reguliere busticket kopen voor jezelf en/of je vrienden
  ‣ Party Tours Busreizen overzicht

  *Houd er rekening mee dat de grootte van de groep bepalend is voor de prijs die je betaald. Hoe meer mensen er meereizen, hoe goedkoper het is.

  Ps. Vergeet je ons niet te liken op Facebook? Zo blijf je op de hoogte van al onze witacties en nieuws omtrent de busreizen.
  ‣ Facebook: Party Tours