Veelgestelde vragen

Wij staan graag voor klaar om al je vragen te beantwoorden. Om je alvast op weg te helpen hebben we hieronder onze veel gestelde vragen genoteerd. Geen antwoord op je vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar via info@party-tours.nl

de busreis

Hoe krijg ik de locatie v.d. bus toegestuurd?

Je hebt net een lekker feestje achter de rug, meters gemaakt van stage naar stage, dan is het toch wel erg fijn als je in één rechte lijn naar de bus kan lopen. Wij bieden daarom (bij bijna alle reizen) een locatieservice aan. Je krijgt aan het eind van het festival de locatie v.d. touringcar toegestuurd.

Is er muziek in de bus?

Ondanks dat we met onwijs gezellige groep reizen en de sfeer er bij Party Tours altijd goed in zit, is het ook fijn om een lekker muziekje op te hebben staan. De reisleider van Party Tours zorgt er daarom voor dat er bij elke busreis muziek in de bus gedraaid wordt. Wil je jouw eigen muziek draaien in de bus? Neem dan een cd’tje mee en geef deze aan de chauffeur!

Waar wordt ik afgezet bij de terugreis?

Wij doen er alles aan om de busreis om jouw de best mogelijke dienst te leveren. Dit betekend onder andere dat wij je zo dicht mogelijk bij huis af willen zetten. Bij alle rechtstreekse reizen zijn er daarom meerdere afzetplaatsen mogelijk. Vaak staan deze vast. Zijn deze afzetplaatsen te ver van huis? Vraag er dan één aan! info@party-tours.nl

bus tickets

Early-, regular- of late birds tickets; wat betekend dit?

'Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het is' spreekt voor zich. Hoe eerder wij bussen vast kunnen zetten n.a.v. de aanmeldingen, hoe makkelijker het voor ons werkt. Hierdoor willen wij jou graag stimuleren om zo vroeg mogelijk te boeken. Voor de vroegste boekers hebben wij de Early Bird (Vroege Vogel) bustickets, hierna gaan de Regular Bird (Normale vogel) bustickets in de verkoop en als laatste hebben wij de Late Bird (Late Vogel) voor de 'lazy ones'. De 'Enkele reis heen' en 'Enkele reis terug' spreken denk ik voor zich. Dit zijn enkele reis bustickets, waarbij je alleen een busplek hebt op de heen- of terugweg.

Ik heb wel betaald, maar geen busticket binnen.

Wat vervelend dat je geen ticket binnen hebt gekregen na het betalen. Misschien is de ticket in je SPAM-box verdwaald geraakt? Zo niet, neem dan even een kijkje in je account. Onder het tabje 'bestellingen' kan je jouw busticket downloaden.

Ik kan/wil (door omstandigheden) niet meer mee, kan ik mijn busticket retourneren?

Helaas is het, zoals bij festivals, niet mogelijk om je busticket te retourneren. Wel is het mogelijk om een vervanger te zoeken en je ticket te verkopen aan derden. Kan je om een specifieke reden echt niet mee met de busreis? Neem dan even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Dit kan per mail: info@party-tours.nl of per Facebook: www.facebook.com/PartyToursNL

Bij hoeveel aanmeldingen gaat de reis door?

Om een reis door te laten gaan hebben wij officieel 25 personen nodig. Maak je geen zorgen, In de meeste gevallen kunnen wij ook bij minder aanmeldingen rijden. Het kan zijn dat er dan gekeken wordt of de reis gecombineerd kan worden met verschillende steden, zodat deze toch door kan gaan. Mocht de reis toch niet doorgaan door te weinig aanmeldingen, dan wordt je hier 10-7 dagen voor vertrek over geïnformeerd en krijg je binnen 24 uur hierna je geld teruggestort.

regels

Te laat bij het vertrekken

Ervaring leert dat er soms mensen zijn die, door omstandigheden, de vertrektijd niet kunnen halen. Wij hebben daarom altijd een reisleider beschikbaar per sms of whatsapp. Stuur de reisleider een SMS-bericht en laat hem/haar weten dat je verwacht te laat te komen, dan houden we hier rekening mee.

Mag er in de bus gerookt worden?

We kunnen ons goed voorstellen dat het fijn is om te kunnen roken in de bus, maar helaas is dit verboden. Mochten we toch doorhebben dat er gerookt wordt in de bus, dan kunnen de betreffende personen (na een enkele waarschuwing) direct uit de bus gezet worden.

Mag ik eten en/of (alcoholisch) drinken meenemen in de bus?

Tijdens onze busreizen mag je bij ons je eigen drank en eten meenemen. In de bussen mag er, gedurende de hele reis, gegeten en gedronken worden. Zorg er alleen wel voor dat afval in de betreffende afvalzakjes wordt gestopt, zodat de bus schoon blijft. Ook willen we je vragen om geen glazen flessen mee te nemen in de bus.