Blog

8 tips die jouw reis met Party Tours nóg comfortabeler zullen maken

avatar

Robin

01-02-2024

Dat Party Tours de meest gezellige én comfortable manier van reizen naar jouw festival is, is geloof ik wel duidelijk. Maar wat nou als je daar zelf nog een extra schepje bovenop kan doen? Met net dat ene paar droge sokken in jouw tas of net die ene powerbank, maak je jouw dag een héél stuk aangenamer. 

Dat Party Tours de meest gezellige én comfortable manier van reizen naar jouw festival is, is geloof ik wel duidelijk. Maar wat nou als je daar zelf nog een extra schepje bovenop kan doen? Met net dat ene paar droge sokken in jouw tas of net die ene powerbank, maak je jouw dag een héél stuk aangenamer. 

 

Kijk, het moet natuurlijk ook geen hutkoffer worden, maar net wat handige dingen mee is wel zo praktisch. Daarnaast is met z’n 8e wat in een locker proberen te proppen ook verleden tijd, je kunt namelijk gewoon een tas met wat extra spullen achterlaten bij ons in de bus, zodat jij alleen de belangrijkste spullen mee op pad hoeft te nemen. Minder locker = meer geld over voor bier. Let wel op, je kunt het festivalterrein vaak niet op en af dus neem wel alle spullen mee die je denkt nodig te hebben tijdens de dag.

 

Dus hier, een paar dingen die je niet moet vergeten om jouw reis met Partytours nóg comfortabeler te maken:

1. Eerlijk is eerlijk, na een hele dag flaneren in jouw mooiste – maar misschien niet altijd meest comfortabele – outfit is er niks lekkerders dan gewoon je hele joggingpak aantrekken toch? En waarom wachten totdat je thuis bent, trek hem lekker alvast aan op de terugreis! Dus neem vooral een lekkere warme zachte trui en/of joggingbroek mee. Misschien ben je wel helemaal nat geregeld na zo’n heerlijk zomers Nederlands festivalletje, dan wil je niks liever dan dit. 

 

2. Luchtjes en deo mogen vaak niet het festivalterrein op, maar bij ons in de bus zijn ze gewoon welkom. Ben je van plan later nog door te gaan naar een after? Dan komt die deo waarschijnlijk wel goed van pas. En mocht je geen plannen hebben voor een after, is je buurman misschien wel erg gerustgesteld met jouw deo-spuitje, na 8 uur linksvoor te hebben gefistpumpt. 

 

3. Een broodje kaas of verse mango, het is maar net waar jij zin in hebt na een hele dag dansen. Maar wel fijn om wat achter de hand te hebben voor op de terugweg, mits je munten op zijn en honger hebt.

 

4. Noise canceling headphones; misschien heb jij wel helemaal geen zin in die herrie die jouw vrienden draaien, heb jij meer behoefte aan jouw eigen muziek of gewoon stilte. Tadaaa dan heb jij altijd nog jouw noise cancelling oortjes of headphones meegenomen, slim van jou! 

 

5. Schone kleren: Of je nou nat bent geregend, je zweetshirt wilt vervangen of doorgaat naar je scharrel, een paar schone kleren komen altijd wel van pas. Oh en dus die sokken niet te vergeten! Niemand geniet van natte voeten.

 

6. Geen muziek geen Partytours! Neem gerust muziekboxjes of een USB (kabel) mee om jouw muziek op aan te sluiten in de bus. Vrijwel altijd is er in de bus ook een kabel aanwezig, maar toch handig om er eentje achter de hand te hebben.

 

7. Een oplader of powerbank. Vrijwel iedere telefoon slurpt batterij als er veel foto’s en filmpjes worden gemaakt en niks vervelenders dan een lege telefoon aan het einde van de dag. Heel handig dus om een oplader of powerbank in de bus te hebben liggen, dan kun je jouw telefoon mooi opladen tijdens de busrit. Zet hem op vliegtuigstand en je telefoon is weer helemaal opgeladen bij aankomst! 

 

8. Vitamine B en C. Bij het verwerken van alcohol verbruikt je lichaam veel mineralen en vaak zijn je voedingswaarden ook niet helemaal op peil na een dagje dansen. Die hamburgers en biertjes tellen helaas niet mee. Dit, gecombineerd met inspannende activiteiten zoals dansen (en veel lopen) zorgt ervoor dat je lichaam snel door zijn reserves heen gaat. Een vitamine B en C tabletje in je tas voor op de terugweg kan daarom geen kwaad, dit zorgt er ook voor dat jouw kater morgen minder zal zijn! Double win. Check deze blog voor meer tips om jouw kater de baas te zijn. Voel je je vaak slap en misselijk aan het einde van de dag? Dan kan een Dextro Energy ook handig zijn om mee te nemen. 

 

Als het goed is, is jouw goodiebag nu glansrijk gevuld en ben jij helemaal klaar om uitgerust op pad te gaan! Kom maar door met die party’s Rutte! Wij bij Party Tours zijn er in ieder geval klaar voor. Heb jij ook al een feestje voor 2022 op de planning en zoek je voor jouw vriendengroep een gezellige, betaalbare en comfortabele manier van reizen? Neem dan gerust contact op met … en bemachtig snel jouw bus!