Blog

Klaar om vroeg te pieken? Dit zijn de allereerste festivals

avatar

Robin

22-03-2022

We hebben er even op moeten wachten, al onze energie gespaard, maar in 2022 gaan we er geen gras meer over laten groeien. Het lijkt er namelijk steeds meer op dat er eindelijk weer een leven komt na corona, en dat laten wij ons geen twee keer zeggen.

We hebben er even op moeten wachten, al onze energie gespaard, maar in 2022 gaan we er geen gras meer over laten groeien. Het lijkt er namelijk steeds meer op dat er eindelijk weer een leven komt na corona, en dat laten wij ons geen twee keer zeggen. Dus wij van Party Tours hebben onze agenda er even bijgepakt en hebben de allereerste festivals van 2022 voor jullie opgesomd. We zijn er inmiddels toch al aan gewend, dat vroege pieken. Dus laten we deze trend gewoon doorzetten, er is nota bene alweer genoeg om naar uit te kijken voor in dit nieuwe (nu hopelijk écht) beloofde jaar. 

Dus! Hieronder een overzicht van de allereerste knallers van 2022:

 

14 – 17 april: Awakenings Easter

Het eerste lentezonnetje komt tevoorschijn, pasen! Of denk jij eerder aan Awakenings? Tijdens dit paasweekend vindt de allereerste weekender van 2022 plaats; Awakenings Easter. Nu is het dit jaar ook nog eens de 25e verjaardag van Awakenings, dus be prepared to start with a bang. De line-up is exact hetzelfde gebleven als 2021, deze vind je hier. Er komen nog wat extra kaarten in de verkoop, dus mocht je hierbij willen zijn, houd hun site dan goed in de gaten. 

Locatie: Gashouder, Amsterdam (binnen)

 

15 – 17 april: Paaspop

Hetzelfde weekend trapt ook Paaspop af met het allereerste en gelijk ook volledige party-weekend. Verwacht hier heel Holland’s finest zoals Anouk, Goldband, Froukje, Merol, Reinier Zonneveld en zo-veel-meer!

Had je al een ticket voor Paaspop in 2021? Dan is deze automatisch geldig voor 2022, daar hoef je verder niets voor te doen. Wil je toch nog een kaartje bemachtigen, dan lukt dit je vast via TicketSwap

Locatie: Festivalterrein De Molenheide in Schijndel (buiten)

 

16 & 17 april: DGTL

Daar houdt het niet bij op, want datzelfde weekend hebben we óók nog het elektronische underground festival DGTL! Het flagship festival van Amsterdam, dat zoals ieder jaar als allereerste de Amsterdamse buitenlucht betreed. De ticketsale is nog niet begonnen, maar je kunt jezelf wel alvast op de wachtlijst zetten. Ik bedoel.. dan ben je er maar alvast bij. 

Locatie: NDSM-werf (buiten)

 

4 en 5 juni: Zomerkabinet festival

Lente Kabinet werd in 2021 tijdelijk omgedoopt tot Zomer Kabinet, in de hoop toch nog door te kunnen gaan in de zomer. Nou goed, dat daar gelaten.. Nu komt Zomer Kabinet, na een klein uitstapje, gewoon weer lekker terug in de Lente. Waarschijnlijk nog steeds onder de naam Zomer Kabinet, maar wat kan ons dat schelen? In het Pinksterweekend van 4 en 5 juni gaat het dan eindelijk weer gebeuren! Een culturele broedplaats met een mix aan nieuwe en bekende muziek. Persoonlijk, mijn favoriet. De kaartjes voor het Zomer Kabinet van 2021 worden automatisch omgezet naar 2022. Heb je nog geen kaartje? Hier kun je je pre-registreren voor een laatste kaartverkoop.

Locatie: ‘t Twiske   

 

4 juni: The Crave festival

Op deze dag vindt zich in het Zuiderpark van Den Haag, omgeven door de stedelijke wildernis, een elektronisch juweeltje plaats genaamd The Crave. Voor sommige misschien nog een onbekende naam, maar zoals ieder jaar verbazen deze gasten het publiek met een vakkundig samengestelde line-up van de meest gerespecteerde namen uit de scene. Schrijf je hier in voor de wachtlijst om als eerste te horen wanneer de tickets in de verkoop gaan.  

Locatie: Zuiderpark, Den Haag

Op deze dag zijn ook Pleinvrees en Amsterdam Open Air. Opeens hebben we feest in overvloed!

 

5 juni: De Zon Festival

Laatste in dit rijtje maar zeker not least, De Zon Festival. Een dag vollop gevuld met gezelligheid, disco, zomerhitjes, après-ski, techno én house. Een mond vol, maar gegarandeerd voor ieder wat wils! De gerefunde tickets komen ergens in Januari opnieuw in de verkoop, je kunt het beste hun facebook pagina in de gaten houden voor updates.

Locatie: NDSM-werf

 

Sta jij te popelen om te dansen en wil je graag nóg eerder beginnen met feesten? Laat je dan brengen door een van de gezelligste bussen van Party Tours, wij rijden voor jullie naar alle hoeken van het land!