Busreis naar

Loveland van Oranje

Als elke technoliefhebber sla je Loveland van Oranje 2019 niet over tijdens Koningsdag. Een dikke line-up met onder andere Sven Väth en Chris Liebing B2B ROD zorgt gegarandeerd voor eens feestje. Al jaren zijn wij van de partij en vervoeren 1000'en mede-gezelligheidsdieren op Koningsdag. Ben jij er dit jaar gezellig bij? Boek snel en "catch the bus on time".

Vergeet niet om je op aanwezig te zetten in het Facebookevent, zo blijf je op de hoogte van alle informatie:
Facebook: Loveland van Oranje

Heb je ook al onze andere busreizen gezien?
Alle Party Tours busreizen

april 27, 2019

Meerpark, Amsterdam - Nederland

Stap 1: Kies je vertreklocatie

Gebruik deze dropdown menu of klik in de map hieronder een vertreklocatie aan.

Overzicht van alle vertreklocaties

Dit zijn alle 42 de vertreklocaties voor Loveland van Oranje. Klik een locatie aan en hij wordt automatisch in de dropdown hiernaast weergeven.

Stap 2: Kies je type ticket

Bekijk vertrek informatie

Het allergoedkoopst

De snelste route

Vervoer zonder zorgen

Het feest begint in de bus

Duizenden anderen gingen je voor

Bij Party Tours nemen we geen genoegen met minder dan 5 sterren.

"Party Tours is helemaal top! Busreizen zijn super gezellig en goed geregeld. Dit geldt ook voor de buschauff en reisleider die tijdens het feest ook altijd bereikbaar is."

Kailash Hanoeman

"Altijd tevreden over de reis. Fijn om te weten dat je altijd thuiskomt na een festival."

Melissa Gordijn

"Ik via een organiseer aanvraag een prive reis georganiseerd. Ik heb niks hoeven regelen, alleen mijn aanmeldingen, werkt top!"

Jordy Aarssen
Terug naar bestellen

Alles wat je wilt weten over de busreis

Is er muziek in de bus?

Ondanks dat we met onwijs gezellige groep reizen en de sfeer er bij Party Tours altijd goed in zit, is het ook fijn om een lekker muziekje op te hebben staan. De reisleider van Party Tours zorgt er daarom voor dat er bij elke busreis muziek in de bus gedraaid wordt. Wil je jouw eigen muziek draaien in de bus? Neem dan een cd’tje mee en geef deze aan de chauffeur!

Mag er in de bus gerookt worden?

We kunnen ons goed voorstellen dat het fijn is om te kunnen roken in de bus, maar helaas is dit verboden. Mochten we toch doorhebben dat er gerookt wordt in de bus, dan kunnen de betreffende personen (na een enkele waarschuwing) direct uit de bus gezet worden.

Mag ik eten en/of (alcoholisch) drinken meenemen in de bus?

Tijdens onze busreizen mag je bij ons je eigen drank en eten meenemen. In de bussen mag er, gedurende de hele reis, gegeten en gedronken worden. Zorg er alleen wel voor dat afval in de betreffende afvalzakjes wordt gestopt, zodat de bus schoon blijft. Ook willen we je vragen om geen glazen flessen mee te nemen in de bus.

Early-, regular- of late birds tickets; wat betekend dit?

'Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het is' spreekt voor zich. Hoe eerder wij bussen vast kunnen zetten n.a.v. de aanmeldingen, hoe makkelijker het voor ons werkt. Hierdoor willen wij jou graag stimuleren om zo vroeg mogelijk te boeken. Voor de vroegste boekers hebben wij de Early Bird (Vroege Vogel) bustickets, hierna gaan de Regular Bird (Normale vogel) bustickets in de verkoop en als laatste hebben wij de Late Bird (Late Vogel) voor de 'lazy ones'. De 'Enkele reis heen' en 'Enkele reis terug' spreken denk ik voor zich. Dit zijn enkele reis bustickets, waarbij je alleen een busplek hebt op de heen- of terugweg.

Bij hoeveel aanmeldingen gaat de reis door?

Om een reis door te laten gaan hebben wij officieel 25 personen nodig. Maak je geen zorgen, In de meeste gevallen kunnen wij ook bij minder aanmeldingen rijden. Het kan zijn dat er dan gekeken wordt of de reis gecombineerd kan worden met verschillende steden, zodat deze toch door kan gaan. Mocht de reis toch niet doorgaan door te weinig aanmeldingen, dan wordt je hier 10-7 dagen voor vertrek over geïnformeerd en krijg je binnen 24 uur hierna je geld teruggestort.